Hur kan våra elektriker hjälpa dig?

Våra elektriker har en bred kunskap när det kommer till elektricitet, och de kan därför hjälpa dig på flera olika sätt och vis. Några av våra tjänster inkluderar de du finner nedan.

img

Försäljning och installation av laddboxar

Vi säljer laddboxar och kan även hjälpa dig med installationen av en sådan. På så sätt kan du göra det mycket enklare, smidigare och bekvämare för dig själv att använda dig av en el- eller hybridbil. Med en laddbox får du nämligen betydligt kortare laddningstider än vad som är fallet med vanliga vägguttag.

img

Byte av el-centraler

Har din el-central sett sina bästa dagar? Vill du få den utbytt mot en ny och modern sådan? Då är också det något som våra elektriker mer än gärna hjälper dig med.

img

Belysning

Vi kan även hjälpa dig med att installera olika typer av belysning. Detta kan röra sig om allt från badrumsbelysning till köksbelysning eller var i hemmet du än vill ha belysningen.

img

Felsökning

Är det något med din el som inte fungerar på ett riktigt sätt? Med en felsökning kan vi ta reda på vad det är som är fel, och sedan kan vi självklart också åtgärda det.