Varje laddbox är ett steg i rätt riktning

För varje laddbox som installeras är det en vinst för miljön. Hade vanliga eluttag varit det enda alternativet för bilister med elbilar hade det nämligen inte varit ett realistiskt mål att få folk att överge sina fossildrivna bilar för eldrivna sådana. Att ladda en elbil i ett vanligt eluttag kan nämligen ta så mycket som 24 timmar. I jämförelse går det på några minuter att tanka en vanlig bil.

Det är just därför en laddbox spelar en så viktig roll som det gör för miljön. Med en sådan räcker det istället nämligen med 2–4 timmar för att ladda en elbil. Har du tillgång till en sådan på jobbet kan du då till exempel ladda bilen medan du arbetar, och har du en i hemmet kan du exempelvis ladda den under natten. I vissa laddningsstationer kan det dessutom räcka med så lite som 20 minuter för att ladda en elbil. Just därför är detta något som ökar möjligheten för att fler och fler svenskar ska satsa på dessa miljövänliga bilar.

Minska utsläppen

Elbilar avger, till skillnad från fossildriva bilar, inte några skadliga utsläpp. Om vi kan ersätta fossildrivna bilar med elbilar har vi därför kommit en lång väg i kampen för att rädda vår planet. Eftersom en laddbox alltså är en förutsättning för att göra detta möjligt spelar de också en mycket viktig roll.

Vi är baserade i Bromma

Vi är ett företag som har vårt kontor i Bromma Självklart är du välkommen att besöka oss på vårt kontor om du önskar, men du kan också kontakta oss via telefon, e-post, eller direkt här på sidan.